Kotimainen koivunpakurijauhe mm. pakuriteen valmistukseen. Valmistettu pakurikäävästä. Säilytetään kuivassa valolta suojassa.
Tuote toimitetaan uudelleensuljettavassa pussissa. Pussi sisältää 80 g pakurijauhetta.
Pakuria on käytetty satoja vuosia yleisesti kansanlääkinnässä mm. erilaisiin tulehduksiin ja vatsa-suolistovaivoihin sekä parantamaan jaksamista ja työkykyä. Pakuri on yksi eniten antioksidantteja sisältävistä ruoka-aineista maailmassa. Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka tuhoavat ihokudosta ja soluja. Aasiassa pakuria on käytetty pitkään myös syövän torjuntaan.
Pakuriteen valmistus: noin 2 tl jauhetta 1/2 l vettä, keitä 10 min.
Valmistaja:
Hjulforssin tyrninviljely
Hjulforsvägen 61
Nederlappfors
040-555 2320